Disclaimer

Alle teksten en foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen in geen geval commercieel worden gebruikt. De gehele inhoud van de website behoort tot het eigendom van de beheerders van AjaxHeldinnen / Tulimedia  (tenzij anders aangegeven).

De inhoud (teksten, foto`s etc.) van de website voor niet commerciële doeleinden is toegestaan, op voorwaarde dat duidelijk vermeld wordt dat de foto afkomstig is van AjaxHeldinnen.nl inclussief een link naar het desbetreffende artikelGebruik van de inhoud voor social media, geprint media is niet toegestaan, mits door AjaxHeldinnen daar toestemming voor is verleend of dat de rechten zijn afgenomen. Treffen wij ‘gestolen’ content aan op een kanaal van derden zal er zonder waarschuwing een factuur volgen van €75,– ex btw. (per foto/tekst).

Indien u een foto wenst te gebruiken op uw eigen kanaal (internet of geprint media) kunt u deze ook zelf aanschaffen via Tulimedia.nl. Ook hier dient altijd de naam van de fotograaf vermeld te worden.

AjaxHeldinnen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade, voortvloeiend uit het afgaan op informatie die op deze website wordt verstrekt.

Stuur ons een email voor vragen en of meer informatie over het publiceren van onze foto’s via de contact pagina.